oog voor detail

artistieke gedrevenheid

gezond perfectionisme

passie voor stoffen

Yves Van Cleemput

GEFASCINEERD DOOR STOFFEN

Met stoffen haal je een onuitputtelijke bron van decoratie in huis: ze vormen mee de basis voor sfeer, warmte en kleur in een interieur. De structuur, de manier van weven, de textuur,… bepalen het uitzicht en het aanvoelen, de uiteindelijke ‘look’ van een stof. Stoffen maken het mogelijk in een handomdraai een andere uitstraling te creëren zonder dat je grote ingrepen moet doen. Je kan er accenten mee leggen of ze gebruiken om te versoberen.

Net zoals je kleren aanpast aan de persoon die ze draagt en de gelegenheid waarvoor ze gedragen worden, zo stem je een interieur af op zijn bewoners, door wie, hoe en waarvoor het gebruikt zal worden.  Zo passen heel andere stoffen in een landelijk huis in het groen dan bijvoorbeeld in een loft in de stad of in een nieuwbouwflat aan de kust. Tegelijk kan je met stoffen veel verschillende sferen oproepen. Stoffen zijn immers erg veelzijdig en hun toepassingen onuitputtelijk.

MEEST FIER OP…

Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. Ik krijg enorme waardering van mijn klanten en cursisten doordat ik steeds mijn filosofie gevolgd heb: streven naar perfectie en kwaliteit.

KWALITEIT BETEKENT…

Een kwaliteitsproduct heeft sterke eigenschappen waardoor het de tand des tijds doorstaat. Vaak gaat het over ‘details’ die helemaal geen details blijken te zijn maar het resultaat van het gedachtegoed achter een ontwerp. Iemand omschreef kwaliteit als “money well-spent”. Ik kan het niet beter formuleren.

ENORME WAARDERING VOOR

Goed weten wat je wil of niet wil, een open geest, gedrevenheid en vakmanschap.