Soft design met een nieuw-landelijke toets, zo omschrijven we de stijl die we in de nazomer van 2011 presenteren. We lieten ons verleiden door de najaarscollectie Amrapali van Designers Guild waarin fuchsia en kobaltblauw de boventoon voeren. 
Klassieke Engelse rozen, pioenen, seringen en hortensia’s, fris flamboyant gebracht en zeer eigentijds verwerkt. 
 

 

 
Ook met overgordijnen kan je voor ‘laagjes’ kiezen. Wij combineerden het linnen met zijden gestreepte “decopanden”, speels afgewerkt met passementerie. 

De bergère met pouf – ook een klassieker van formaat – is van dePadova. Het ontwerp is van de hand van Patricia Urquiola. Wij opteerden voor een stof van Kvadrat. De afneembare hoes kan in de was, waardoor de witte versie leefbaar blijft. Een geruite plaid (wol en mohair) en zijden en fluwelen kussens geven het geheel een huiselijk karakter.