Deze slideshow vereist JavaScript.

Helemaal in feestoutfit met goud en bont: de winteretalage 2012-2013. Door de drukte van de afgelopen weken zijn we er niet eerder toe gekomen om jullie het online kijkje te gunnen. 

We kozen voor het bankje Amandine *, een elegant ontwerp van Yves Halard voor Pierre Frey.  Het behang heet Balloons en komt uit de collectie Wow van Dedar. Nog van Dedar is het transparante gordijn, het effen gouden exemplaar werkt verduisterend en is van Designers Guild.

De schitterende kristallen staande lamp is een ontwerp van Vaughan, wij voorzagen ze van een zijden kap. De imitatiebonten plaids werden gevoerd met bijpassende fleece en beloven je menig heerlijk warme winteravond. Met hun 1m40 bij 2m kunnen ze ook perfect aan het voeteneinde van je bed of kunnen dienstdoen als bedsprei. Bovendien zijn deze streelzachte hebbedingen wasbaar in de machine. Het tapijt is van Bruder.

* (140cm x 45cm – ook verkrijgbaar in andere maten, te stofferen in elke gewenste stof )

etalage winter 12-13