Aerin Lauder, Kelly Wearstler en Kate Spade: slechts 3 grote namen uit de hele reeks bekende ontwerpers die de verlichting van Visual Comfort mee vorm geven.

In onze etalage prijken de wandlamp Clemente, de plafondlamp Agnes en de staande lamp Charlton, allemaal van de hand van Aerin Lauder (jawel kleindochter van).

Op de console staat de tafellamp Elsie, een ontwerp van Kate Spade, een dame die vanuit de modebranche in de interieurwereld belandde en het zo tot lifestyle- icoon schopte.   Naast haar verlichting bieden we ook haar interieurstoffen, behang en passementerie  aan. Haar ontwerpen zijn erg lieflijk, supervrouwelijk maar met pit.  Ze combineert graag rustig met neutraal maar durft ook voluit kleur te bekennen en toont zich vooral sterk in ongewone kleurcombinaties.

Nieuw in onze collectie zijn ook de stoffen en het behang van Kelly Wearstler, grande dame in interieur design van de Amerikaanse westkust. Zowel de tafellamp Bayliss als de Linden zijn ook verkrijgbaar met zwarte voet en witte kap.

Het behang op de achtergrond is van Pierre Frey. Het voetenbankje stoffeerden we met de stof Coral Bay uit de collectie Sundown van Zinc. Het kleine sierkussen maakten we uit Ocelot van Matthew Williamson (voor Osborne en Little).

 

DSC_0705

Tafellamp BAYLISS/ KELLY WEARSTLER - Wandlampje CLEMENTE/ AERIN

 

DSC_0706DSC_0702